Katie Pricen karmaiseva hiustenpidennys – tukka lähtee päästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price erosi tammikuussa vapaapainija Alex Reidistä, mutta sittemmin hän on löytänyt rinnalleen Leandro Penna -nimisen mallin. Nyt povipommi on joutunut tukalaan tilanteeseen hiustensa kanssa.

33-vuotias Katie Price on käyttänyt omaisuuksia ulkonäköönsä, mutta aina rahakaan ei pelasta hiuksia. Hän lensi nimittäin äskettäin Lontoosta Los Angelesiin saakka vaalennusta ja hiustenpidennystä varten, mutta operaatio meni pahasti pieleen. Hän maksoi neljä päivää kestäneestä operaatiosta huimat 13.000 euroa, mutta lopputuloksena tukka alkoi lähteä päästä jo viikon kuluttua.

Katie Price vaatii nyt hiussalongilta korvauksia pieleen menneestä työstä. Julkkistähti vaatii rahoja takaisin ja lisäksi vahingonkorvauksia, Daily Mail uutisoi. Price on käynyt kampaamon omistajan Lea Journon asiakkaana kolmesti vuodessa vuodesta 2006 saakka. Pieleen menneen työn suoritti kuitenkin joulukuussa Journon apulainen.

Pricen suosio Britanniassa on laskenut hurjasti hänen suhdesotkujensa myötä. Jatkuvasti negatiivista julkisuutta saava kolmen lapsen äiti on nyt paljastanut olevansa huolissaan turvallisuudestaan. Povipommi pelkää joutuvansa hullun fanin puukottamaksi, joten hän onkin viime aikoina palkannut itselleen lisää turvamiehiä.