Katy Perry tyrmistyi – aviomies karkotettiin Japanista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Nyt julkkispari on matkannut Japaniin ja kohdannut odottamattoman ongelman.

Russell Brand on nimittäin yllätäen karkotettu maasta. Katy Perry kertoi asiasta Twitter-blogissaan, jossa hän ensin ehti jo intoilla maahan pääsystä. Seuraavassa viestissä sävy oli kuitenkin jo toinen.

– Olen niin innoissani! Toivepaikkani koko maailmassa! Japani! Katy Perry kirjoitti ensin.

– Joten… Mieheni karkotettiin juuri Japanista. Olen niin surullinen. Toin hänet tänne saakka näyttääkseni hänelle toivepaikkani. Se liittyy kymmenen vuoden takaisiin asioihin. Rakastan tietenkin japanilaisia fanejani ja show’n täytyy jatkua, vaikka mieheni vietiin minulta, Katy Perry jatkoi pian.

– Suunnittelen pakoa japanilaisen hallusta. On hiton vaikea kaivaa tunnelia syömäpuikolla, Russell Brand päivitti myöhemmin blogiaan.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.