Katy Perryn rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Nyt verkossa nähdään kuvamateriaalia keikalta.

Parhaillaan Japanissa kiertueella oleva Katy Perry keikistelee tuoreimmissa kuvissa esiintymislavalla paljastava punainen mekko yllään. Erityisesti asun rohkea yläosa on nyt noteerattu myös viihdelehdissä, sillä se vaikuttaa olevan aika tiukka poptähden rintavarustukselle.

Julkkispari kohtasi tänään Japanissa odottamattoman ongelman, kun Brand karkotettiin maasta.

– Mieheni karkotettiin juuri Japanista. Olen niin surullinen. Toin hänet tänne saakka näyttääkseni hänelle toivepaikkani. Se liittyy kymmenen vuoden takaisiin asioihin. Rakastan tietenkin japanilaisia fanejani ja show’n täytyy jatkua, vaikka mieheni vietiin minulta, Katy Perry jatkoi pian.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.