Kissoille julkaistiin kolme iPad-peliä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosketusnäyttöiset tablet-tietokoneet ovat tulleet pysyvästi ihmisten käyttöön, ja verkossa on aiemmin nähty kuinka muiden muassa delfiinit kykenevät käyttämään laitteita. Niille ei kuitenkaan ole kehitetty omia pelejä, mutta kissoille on.

Friskies-kissanruokamerkki tilasi kolme iPad-peliä, jotka on suunnattu nimenomaan kissojen käyttöön. Pelien esittelyvideolla kerrotaan kuinka yhtiö  tutki ensin millaisista peleistä kissat voisivat pitää ja miten ne yleensä koskevat laitteen ruutuun.

Tämän jälkeen kissoille kehitettiin pelit, joissa ”vedessä”, eli laitteen ruudulla, ui esimerkiksi kaloja, jotka katoavat kissan koskettaessa niitä. Ainakin videon kissat tuntuvat pitävän peleistä ja ruudulla näkyvistä reaktioista kovasti. Monista muista iPad-peleistä poiketen kissapelit eivät ole sovelluksia, vaan ne toimivat selaimessa osoitteessa GamesForCats.com.