Maria Sharapova kompuroi – miehet kuolasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennismaailman kauneimmat naiset ovat nousseet viime aikoina yhä useammin otsikoihin myös viihdelehtien puolella. Tämä trendi johtuu mitä ilmeisimmin siitä, että monet naispuolisista tennistähdistä ovat varsin näyttäviä kaunottaria.

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova on yksi näyttävimmistä tenniskaunottarista, ja hän on viime aikoina poseerannut näyttävissä mallikuvissa. Viime viikolla hän oli Italiassa, jossa hän osallistui Internazionali BNL d’Italia -tenniskilpailuun. Siellä hän kuitenkin kaatui lennokkaasti kesken ottelun, ja ainakin ottelua seurannut miesyleisö sai huokaista ihastuksesta.

24-vuotias Sharapova kihlautui taannoin koripallopelaaja Sasha Vujacicin kanssa. Slovenialainen mies pelaa nykyisin Los Angeles Lakersissa. Pariskunta on seurustellut viime vuodesta alkaen. Maria sai mieheltään hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen.