Mikael Granlund Arto Nybergille: ”En mä oo ajatellut, että mä olisin hyvä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisesta jääkiekkoilija Mikael Granlundista tuli taannoisissa MM-kisoissa Suomen uusi kiekkolegenda, kun 19-vuotias nuori mies teki historiallisen ilmaveivi-maalin Venäjää vastaan. Tänään Granlund oli Arto Nybergin keskusteluohjelman vieraana.

Ohjelman isäntä kysyi nuorelta supertähdeltä koska tämä huomasi olevansa hyvä.

– En mä tiedä vieläkään. En mä oo ajatellut, että mä olisin hyvä. Tää on hauska laji ja tätä on hauska pelata ja hienoissa joukkueissa saan olla mukana. Mikäs tässä nautitaan hommasta. En mä ole koskaan miettinyt asiaa sillä tavalla, että mä olisin muka hyvä tai vastaavaa, Mikael Granlund kertoi Arto Nybergille.

Luonnollisesti puheeksi tuli myös ilmaveivi. Granlund kiisti, että sellainen olisi ollut hänellä alunperinkin suunnitelmissa.

– Ei missään nimessä. Mä tein sitä joskus nuorempana 3 – 4 vuotta sitten aika paljon junnupeleissäkin. Nyt tuli paikka ja yritettiin semmoista. Vähän ehkä iso haloo yhdestä maalista syntyi. Se oli kuitenkin vain yksi maali. Kaikki on yhtä tärkeitä. Se olis voinut olla ihan millainen maali vaan. Tällä kertaa meni noin ja ihan kiva juttu, Granlund kertoi.