Mitä ihmettä ex-lapsitähdellä on päässään? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton on jälleen nousussa. Hänelle on nimittäin luvattu lehtitietojen mukaan muiden muassa oma realitysarja. Tarkempia tietoja tosin odotellaan edelleen.

Mischa on nyt ihmetyttänyt paparazzikuvaajien otoksissa, joissa hän on kuin suoraan ”Find Waldo” -sarjakuvista. Neitokainen oli nimittäin jostain syystä pukenut ylleen punavalkoraidallisen paidan ja laittanut vielä silmilleen paksusankaiset pyöreät punaiset lasit.

Kaunottaren näyttelijänlahjat paljastuivat tämän ollessa vielä nuori. Bartonin pukeutumistyyli ja roolitukset koituivat kuitenkin ongelmaksi koulussa. Mischa Barton kertoi taannoin joutuneensa kousaamisen kohteeksi muutettuaan kouluikäisenä Englannista New Yorkiin. Viimeinen niitti oli rooli elokuvassa Kuudes Aisti. Suurinta kateutta aiheutti Bruce Willis, jonka kanssa Barton näytteli elokuvassa.

25-vuotiaan Mischa Barton teki varsinaisen läpimurtonsa televisiosarjassa O.C. Hänen oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja.