Nainen vaatii 10 000 000 dollarin korvauksia: ”Sain Michael Jacksonilta herpeksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on parin vuoden takaisen kuolemansa jälkeen joutunut perikuntansa kautta monenlaisten vaatimusten kohteeksi. Tällä kertaa eräs nainen vaatii peräti kymmenen miljoonan dollarin korvauksia.

Kyseessä on Shellie Smith, joka hävisi jo aiemmin kertaalleen korvausvaatimuksen, jossa hän väitti olleensa salaa naimisissa supertähden kanssa. Nyt hän perustelee korvausvaatimustaan sillä, että hän sai Michael Jacksonilta herpeksen 1970-luvun loppupuolella. Naisen mukaan tartunta on pilannut hänen elämänsä.

– Aloitin seksisuhteen Jacksonin kanssa vuonna 1979. Pian sen jälkeen aloin saada rakkuloita jalkoihini, kasvoihini ja huuliini. Hän oli ainoa seksikumppanini. Michael tiesi, että tulisin saamaan rakkuloita ja silti hän jatkoi seksisuhdetta kanssani, Shellie Smith väittää kanteessaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat