Uhkea 25-vuotias mallikaunotar tihkuu seksiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Parhaillaan GQ-lehden Saksan version kannessa ja sisäsivuilla poseeraava kaunotar nähdään nyt esittelemässä näyttävää alusasumallistoa. Tyylikkäät asut onnistuvat korostamaan mallikaunottaren muotoja, joita saatiin toki ihailla viime viikolla myös Cannesissa Refaelin nauttiessa siellä sinkkupäivistään.

25-vuotias Bar Refaeli seurasi taannoin entisen miesystävänsä jalanjälkiä, sillä hänet nähtiin Session-elokuvan tähtenä. Elokuvan ohjasi israelilainen Haim Bouzaglo ja se oli Barin ensimmäinen elokuvarooli. Kyseessä on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista. Televisiosarjoissa Refaeli on nähty aiemminkin, ja Pick Up -televisiosarja esitteli hänet aikoinaan Noa Zuckermanina. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.