Karmaiseva kotivideo julkaistiin: ”Kuin tosielämän The Blair Witch Project”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tänä vuonna ollut ennätyksellisen paljon tornadoja, jotka ovat myös vaatineet ennätyksellisen paljon uhreja. Nykyisin lähes jokaisella on mukanaan laite, jolla voidaan tallentaa videota tai ainakin valokuvia. Niinpä tapauksista on saatu runsaasti materiaalia.

Nyt yksi tornadovideo on kaikessa järkyttävyydessään noussut esiin. Siinä tornadon iskun keskelle joutuvalla miehellä on mukanaan videokamera, joka tallentaa tunnelmat. Video on suurimmalta osaltaan pelkkää mustaa, mikä vain vahvistaa tunnetta.

Videolla kuultava äänimaailma ja ihmisten reaktiot ovat rajuja, eikä videota suositella herkille katsojille. Amerikkalaislehdissä videota on jo ehditty verrata taannoiseen The Blair Witch Project, joka oli tosin käsikirjoitettua fiktiota toisin kuin nyt nähtävä video.