Lihava nainen ei mahtunut oikeussalin ovesta – käsittely peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa tuomioistuin on joutunut poikkeuksellisen ongelman eteen, kun avustusten huijaamisesta syytetty nainen ei päässyt oikeussaliin. Syynä ei ollut myöhästyminen, vaan se että hän oli liian lihava mahtuakseen sisään oikeussalin ovista.

43-vuotias nainen ei siten päässyt henkilökohtaisesti vastaamaan saamiinsa kolmeentoista petossyytteeseen, joten oikeudenkäyti jouduttiin tuolta päivältä perumaan ja siirtämään toiseen ajankohtaan. Syytetty joutui istumaan oikeussalin ulkopuolella kun käsittely aloitettiin ja saman tien lopetettiin, The Sun uutisoi.

Nyt oikeustalosta yritetään löytää sali, jonne myös syytetty mahtuisi sisään 7. kesäkuuta jatkuvassa oikeudenkäynnissä. Lehti tavoitti naisen tapauksen jälkeen, mutta tämä kiisti oikeudesta saadut tiedot kokoonsa liittyvistä ongelmista. Lehden kuvaaja jäi kuitenkin odottamaan naisen poistumista, ja kuvat vahvistivat tiedon poikkeuksellisen suuresta koosta.