41-vuotias Naomi Campbell on näin kuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin huippumalleihin lukeutuva Naomi Campbell paljasti äskettäin huumeidenkäytön saaneen hänet vihaamaan itseään. Campbell käytti mallivuosinaan kokaiinia, jonka käytön hän aloitti jo 24-vuotiaana.

Nyt Naomi on täyttänyt 41-vuotta ja juhlan kunniaksi hänen kuvistaan nähdään tyylikäs kooste. Kuvien perusteella supermallin ikää on vaikea uskoa todeksi. Viime kesänä useaan kertaan huvijahdin kannella ikuistettu huippumalli on ollut viime aikoina otsikoissa muiden muassa siksi, että hänen hiuksensa lähtivät kovakouraisen käsittelyn takia.

41-vuotias Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Mallivuodet ovat osoittaneet neitokaiselle myös uravalinnan kääntöpuolet muiden muassa päihdeongelmien muodossa.