Tämä valtava Lego-torni olisi monen lapsuuden unelma: ”Vetää hiljaiseksi”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pojat rakentelivat lapsena Lego-palikoista kaupunkeja, autoja ja avaruusaluksia. Usein oma Lego-luomus oli sitä hienompi mitä suurempi se oli. Nuo rakennelmat ylsivät kuitenkin usein vain metrin tai korkeintaan puolentoista korkeuteen. Nyt brasilialaiset ovat asettaneet riman todella korkealle – kirjaimellisesti.

Nettivideolla nimittäin nähdään kuinka brasilialaiset rakentavat yhdessä lasten kanssa kauppakeskuksen pihalle maailman korkeimman Lego-tornin. Lopulta sille kertyi korkeutta peräti 102 jalkaa, eli 30,4 metriä.

Valtavan korkeuden vuoksi rakentamiseen tarvittiin nosturia. Rakennelma nousi samalla virallisesti maailman korkeimmaksi Lego-torniksi ja siten se pääsee myös Guinnessin ennätyskirjaan.