Anssi Kela suivaantui viihdelehdelle: ”Säälittävää tunarointia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatähti Anssi Kela on kirjoittanut jo pidempään mielenkiintoista blogia, josta jotkut viihdelehdet ovat saaneet myös otsikoita aikaiseksi. Tuoreimmassa kirjoituksessaan Kela käsittelee Hymy-lehden uutisointia hänen blogikirjoitustensa pohjalta.

Anssi Kela toteaa kirjoituksessaan, että musiikkia myydäkseen musiikista täytyy saada myös juttuja mediaan. Nyt Hymy-lehden toiminta on kuitenkin saanut hänet ärähtämään. Viihdelehti uutisoi taannoin kuinka Kela järjesti lukijoilleen kyselyn bloginsa tulevaisuudesta. Tämän jälkeen laulaja huomasi, että lehti poisti järjestelmällisesti jutusta lukijoiden positiiviset kommentit.

– Palasin huvikseni vielä myöhemmin rikospaikalle. Leukani jysähti kommentit luettuani lattiaan: ne väärinkäsityksen oikaisseet kommentit oli poistettu! Jäljellä oli vain kritiikkiä minua kohtaan. Toiminta on siis täysin järjestelmällistä: jutun kohteena olevaa henkilöä vastaan saa huudella mitä vain, mutta Hymyä kritisoivat mielenilmaukset siivotaan nopeasti pois silmistä. Tämähän on vanhaa kunnon neuvostomeininkiä! Anssi Kela ihmettelee blogissaan.

– Hymyllä on luonnollisesti oikeus moderoida saitillaan olevia keskusteluja haluamallaan tavalla, mutta ei nyt jumalauta näin! Säälittävää tunarointia, Kela lisää.

Sanojensa takeeksi Anssi Kela tallensi Hymyn keskustelusta kuvakaappauksia, jotka ovat nähtävissä hänen kirjoituksensa yhteydessä. Lue kirjoitus ja katso kuvat tästä. Lisää aiheesta muiden muassa Facebookissa sekä Ei oo totta ja Tietokone -blogeissa.