Erikoinen kampanja: ”Tiedätkö missä heroiinisi on ollut?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa taistelu huumeongelmaa vastaan käy edelleen täysillä kierroksilla, ja tällä kertaa siinä on mahdollisesti osuttu asian ytimeen. Taannoin nimittäin ympäri maailmaa uutisoitiin kuinka mies jäi kiinni peräti 90 pussia huumetta peräsuolessaan.

Nyt New York Daily News uutisoi valistuskampanjasta, jossa tapaus on otettu varsin osuvalla tavalla osaksi huumeiden vastaista kampanjointia. Ohion osavaltiossa on nimittäin pystytetty suuri mainoskyltti, jossa kyseisestä tapauksesta muistutetaan ja perään kysytään vielä ”Missä sinun heroiinisi on ollut?”

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat