Justin Bieber ilman paitaa ja Selena Gomez bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo reilun puolen vuoden ajan. He ovat näyttäytyneet julkisuudessa yhdessä varsin vähän, mutta nyt he ovat viettäneet yhteistä vapaapäivää.

Parhaillaan Havaijilla lomatunnelmissa olevat Justin Bieber ja Selena Gomez uskaltautuivat riisumaan hieman vaatetustaan. Justin nähdään kävelemässä rannalle paidattomana ja Selena puolestaan bikinien yläosissa.

Parin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tapppouhkauksia. Asiantuntijat ovat viime aikoina ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole julkisuudessa kommentoinut mitenkään tyttöystävänsä saamia tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.