Laittaisitko tämän kakkakiekuran päähäsi muodin nimissä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muoti muuttuu koko ajan nopealla tahdilla, ja sen tuoreimpien trendien perässä on usein vaikea pysyä. Nyt viihdelehdissä on kuitenkin noteerattu muoti-ilmiö, jonka ei vältämättä toivoisi yleistyvän ainakaan kovin laajalti.

Pirates of Caribbean -tähti Penelope Cruz kertoi äskettäin joutuneensa pukeutumaan kakkapökäleeksi kuvauspaikalla hävittyään vedon Johnny Deppin kanssa. Nyt hän voi tietämättään olla trendsetteri. Hieman samaan tunnelmaan päästään nimittäin verkkokaupassa myynnissä olevalla kakkakiekura-tukkalaitteella.

Hintaa kakkakiekuralla on pannan kanssa vaivaiset kymmenen dollaria, joten kalliiksi sellaisen hankkiminen ei tule. Tuotteiden Suomeen toimittamisesta ei toistaiseksi ole kuitenkaan tietoa. Toimitus suosittelee siksi lähintä koirapuistoa.