LeAnn Rimesin bikinivartalo kuin fitness-kisoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta avioitui huhtikuussa.

Kaunottaren trimmattu vartalo on kerännyt viime viikkoina paljon huomiota, sillä LeAnn hankki taannoin silikonit, joita hän esitteli innokkaasti bikineissä. Nyt Leann on kuvattu miehensä kanssa häämatkalla Meksikon Cabossa, jossa poptähti poseerasi jälleen innokkaasti paparazzeille. Aihetta intoon onkin, sillä hänen vartalonsa kelpaisi koska tahansa bikinimallistojen mainoskuviin.

LeAnn Rimes käytti samaa kirurgia, jota hänen uuden miehensä ex-vaimo Brandi Glanville oli käyttänyt.

– Hänelle tehtiin rintaoperaatio. LeAnn on ollut aina epävarma liian pienien rintojensa takia. Ne olivat ennen kokoa A ja nyt ne ovat hänen mielestään sopivat. Hänet operoi sama kirurgi, joka operoi myös Cibrianin ex-vaimon, lähde kertoi Us Weekly –julkaisulle.