Lindsay Lohanin mekko paljasti sisältönsä – useita kertoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Viime kuussa Lohan tuomittiin vankeuteen koruvarkaudesta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Viime viikonloppuna Lindsay Lohan oli Miamissa, jossa hän poseerasi myös mallikuvissa. Paparazzit seurasivat julkkistähteä herkeämättä, ja pian osoittautui että vaatteet eivät kertakaikkiaan pysy Lohanin yllä. Toisessa kuvassa hänen hameensa paljastaa sisältönsä ja toisessa rinta paljastuu. Lisäksi hänet kuvattiin pikkuhoususullaan hotellin pihalla.

Edellä mainitun oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Siihen saakka Lindsay on vapaa. Hän joutuu suorittamaan 480 tuntia yhdyskuntapalvelua. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.