Hääpuku paljasti enemmän kuin peitti – alttarille bikineissä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän häät alkavat hiljalleen jo lähestyä, ja hääpukuja myyvissä liikkeissä käy parhaillaan kuhina. Mikäli alkava kesä on Suomessa yhtä lämmin kuin viime kesä, voisi täälläkin harkita erään kiinalaisen morsiamen tempausta.

Kerroimme viime kuussa kuinka nudistipariskunta avioitui alastomana. Se ei välttämättä sovi kaikille, mutta 25-vuotiaan shanghailaisen Zhuo Qingin tempaus voisi olla helpommin toteutettavissa. Hän nimittäin jätti hääpuvun kokonaan pois ja pukeutui häissään ainoastaan huntuun ja bikineihin.

Zhuo Qing poseerasi samassa asussa myös rohkeassa hääkuvassaan. Perinteitä kunnioittavassa Kiinassa tempausta on kritisoitu voimakkaasti, mutta verkossa se on saanut innostuneen vastaanoton. Nuoremmat ihmiset suhtautuvat häiden perinteisiin paljon avomielisemmin kuin iäkkäämmät. Lisää kuvia löytyy tästä.





Kuva: DivaAsia.com