Teinitähti meni liian pitkälle: Syytetään eläinrääkkäyksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

17-vuotias teinipoppari Justin Bieber ja hänen tyttöystävänsä, 18-vuotias laulaja Selena Gomez, ovat seurustelleet jo kuukausien ajan. Seurustelun tultua julki ovat Bieberin fanit lähettäneet Selenalle runsaasti tapppouhkauksia.

Nyt Selena on saanut uhkaavan viestin myös kollegaltaan Pinkiltä. Poptähden mukaan Selena Gomez syyllistyi eläinrääkkäykseen, koska tämän Love You Like a Love Song -musiikkivideolle kuvattiin vaaleanpunaiseksi maalattuja hevosia. Pink kertoo itse nähneensä kuinka hevosia maalattiin spray-maalilla Malibun rannalla.

Pink kertoi asiasta Twitter-blogissaan ja pyysi eläinaktivisteja suuntaamaan pian kuvauspaikalle. Hänen mukaansa artistit ovat vastuussa omien musiikkivideoidensa sisällöstä. Asiaan otti pian kantaa myös PETA-järjestö, jonka mukaan ei ole olemassa turvallista tapaa maalata hevosia. Gomezin tiedottaja kiistää eläinrääkkäyksen.

Asiantuntijat ovat viime aikoina ihmetelleet sitä, että Justin Bieber ei ole julkisuudessa kommentoinut mitenkään tyttöystävänsä saamia tappouhkauksia, sillä kommentoimatta jättämistä voidaan pitää myös hiljaisena hyväksymisenä. Justinin odotetaankin tuomitsevan tappouhkaukset mahdollisimman pian.