Teinit halusivat olla vampyyrejä – purivat kirkuvaa uhria kaulaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina vampyyrit ovat nousseet suureen suosioon niin kirjallisuudessa kuin televisiossa ja valkokankaallakin. Tällä trendillä on ollut myös haittavaikutuksia, kun nuoret ovat ryhtyneet ihannoimaan vampyyrejä ja sitä mitä ne edustavat. Tuorein tapaus tulee Uudesta-Seelannista.

Kaksi uusiseelantilaista 19-vuotiasta teiniä, poika ja tyttö, on nimittäin käynyt uhrin kimppuun vampyyrimäisin ottein. He halusivat kokeilla millaista on olla vampyyreinä, ja ottivat kiinni nuoren miespuolisen uhrin. Tämän jälkeen teinit purivat kauhusta ja kivusta kirkuvaa uhria tämän maatessa voimattomana maassa.

Nuoret jäivät kiinni ja oikeudenkäynti asiassa alkoi maanantaina Wellingtonissa. Molemmat tunnustivat syyllisyytensä. Tapauksen uskotaan saaneen alkunsa kirjojen, television ja elokuvien vampyyritarinoista, Dominion Post -lehti uutisoi. Uhrille jäi pahat puremajäljet rintaan ja käteen. Puremat olivat niin syviä, että uhri joutui sairaalahoitoon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat