Beyonce : Run The World (Girls)

Singlet · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin r&b-tähtiin lukeutuva Beyonce Knowles julkaisee pitkän tauon jälkeen taas uutta materiaalia. Hänen neljäs studiolevynsä 4 julkaistaan 29. kesäkuuta. Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Run The World (Girls) sai äskettäin ensisoittonsa.

Kappale on perinteiseen jenkkityyliin soundillisesti hyvin pelkistetty, mutta tällä kertaa minimalistinen lähestymistapa on onnistuttu tekemään ilman tarttuvaa hittikoukkua ja menemällä soundikikkailussa jo liiankin pitkälle. Lopputuloksena on nimittäin sillisalaatti, joka muistuttaa varsinaisen kappaleen sijaan ennemminkin koululaismarssin taustamusiikin ja venytetyn intron välimuotoa.

Kappaleen sanoma on sinänsä osuva ja Beyoncen vokaalitkin toimivat mukavasti, mutta suurimmaksi ongelmaksi muodostuu se, että biisi ei tunnu lähtevän missään vaiheessa käyntiin. Tuotantopuoli on ottanut erivapauksia, joiden takia kappale jää torsoksi. Biisi voi sen esittäjänsä siivellä saada radiosoittoa ja tanssittaa ehkä jopa klubeissa, mutta itsenäisenä kappaleena se on Beyoncen uran pohjanoteeraus. Toivottavasti koko albumi ei ole yhtä heikkotasoinen. Tulevat remixit voivat vielä pelastaa kappaleen.

Pisteet 1/5