Miljoonien miesten 22-vuotias päiväuni: ”Olin ruma ankanpoikanen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu ehkä liiankin hoikasta vartalostaan. Äskettäin hän nimittäin järkytti kuihtuneella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut hieman lisää painoa.

Swanepoel itse on  kiistänyt syömishäiriön ja kertoi olevansa terve ja onnellinen. Nyt hän on kuitenkin paljastanut FOX411-kanavalle ettei ole aina ollut kovin varma omasta kauneudestaan. Itsevarmuus oli nimittäin nuorena koetuksella.

– Olin pitkään hyvin hyvin laiha. Olen ollut sellainen suurimman osan elämästäni. Aloin saada kurveja vasta kun olin 17-vuotias. Minulla oli hammasraudat. Olin aiemmin kuin ruma ankanpoikanen, Candice Swanepoel paljasti.

22-vuotias Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.