Päivän Fingerpori-hahmo hämmentää: ”Uskomaton yhdennäköisyys”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Sanomien julkaisema huippusuosittu kotimainen Fingerpori-sarjakuva käsittelee tänään median tapaa tehdä näyttäviä kohuotsikoita asiayhteydestään irrotetuista lausunnoista. Hämmennystä on nyt kuitenkin aiheuttanut sarjakuvassa nähtävän toimittaja-hahmon yhdennäköisyys erään tunnetun tosielämän toimittajan kanssa.

Fingerpori-sarjakuvassa kaupunginjohtaja ihmettelee väitteitä, joiden mukaan HIV:ltä voi olla turvassa ilman kondomia. Hän kuitenkin lisää siihen, että sellainen tuntuu vähän höpöjutulta. Seuraavan päivän lehdessä otsikko huutaa kaupunginjohtajan sanoneen ”Ilman kondomia tuntuu höpöltä”.

Hauskan tarinan sijaan verkossa ja erityisesti sosiaalisissa medioissa on tänään ihmetelty sarjakuvassa nähtävän toimittajan ulkonäköä, sillä hän on kuin ilmetty Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksen esimies Saska Saarikoski. Voit verrata itse kuvia, sillä tästä linkistä löytyy kyseinen sarjakuva ja tästä linkistä puolestaan Saska Saarikosken valokuva.