Kaivuri-Jukka tempaisee nyt kauppakeskuksissa: ”Nyt mitataan suomalaisten sisua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä julkisuuteen noussut Kaivuri-Jukka, eli Jukka Mutanen, ajoi minikaivurilla Hangosta Kuusamoon saavutettuaan Facebookissa riittävästi faneja. Hänen uusin tempauksensa on Kaivuriskaba, joka alkaa kauppakeskuksissa kesäkuun alussa.

Kilpailun tarkoituksena on testata kenen hermot ja istuinlihakset kestävät pisimpään. Voittajalle on luvassa 32.000 euron arvoinen Takeuchi-minikaivuri.

– Mukana on kuusi kauppakeskusta, kuusi minikaivuria ja kuusi kilpailijaa. Se kuka istuu kaivurissa pisimpään, voittaa. Yleisö voi seurata kilpailijoiden suorituksia livenä verkkosivuillamme sekä tietysti kannustaa paikanpäällä. Kilpailijat voivat olla myös keskenään live-yhteydessä. Vuorokaudessa sallitaan vain puolen tunnin tauko wc-käyntejä varten, kilpailun organisaattori Jukka Mutanen kertoo.

Kilpailu alkaa 1.6.2011 klo 14. Kilpailua käydään Tampereen Koskikeskuksessa, Espoon Sellossa, Kempeleen Zeppeliinissä, Keskisen Kyläkaupassa Tuurissa, Jyväskylän Forumissa ja Lappeenrannan IsoKristiinassa.

– Nyt mitataan kuinka sisukkaita ihmisiä Suomesta löytyy. Uskoisin, että voittaja selviää kuukauden-kahden aikana. Samalla tuodaan sosiaalinen media vielä lähemmäksi ihmistä kuin viime kesän tempauksessa. Testaamme mihin sosiaalisen median avulla voidaan päästä, Mutanen jatkaa.