Jersey Shore -tähdet tappelivat keskenään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja parhaillaan tuotantotiimi on kuvaamassa uuden tuotantokauden jaksoja Italiassa. Siellä meno on nyt kuitenkin äitynyt varsin vauhdikkaaksi.

Kameroille tallentui todennäköisesti värikästä materiaalia, kun sarjan kaksi miestähteä otti rajusti yhteen. The Situation ja Ronnie päätyivät nimittäin selvittelemään välejään nyrkeillä, ja ainakin kuvien perusteella ensinmainittu taisi jäädä alakynteen. Mike ”The Situation” Sorrentino ikuistettiin nimittän seuraavana päivänä kasvot mustelmilla.

Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike ”The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa. Pari viikkoa sitten hänen isänsä on paljasti poikansa saaneen nuorempana potkut työpaikasta harrastettuaan suuseksiä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Situation  syytti naista myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta.

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.