Bikinit pettivät: Lindsayn rinnat pompsahtivat esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Taannoin hänet tuomittiin jälleen vankeuteen koruvarkaudesta ja ehdonalaisen rikkomisesta.

Viime viikonloppuna Lindsay Lohan oli Miamissa, jossa hän poseerasi myös mallikuvissa. Kuvausten tiimellyksessä neitokainen ehti myös pulahtaa vilvoittaviin aaltoihin, joiden voima kuitenkin repäisi yllättäen bikinit paikoiltaan. Lopputuloksena Lindsayn rinnat paljastuivat rannalla päivystäneille paparazzikuvaajille.

Taannoisen oikeudenkäynnin jälkeen Lohan kuljetettiin vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä. Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Siihen saakka Lindsay on vapaa. Hän joutuu suorittamaan 480 tuntia yhdyskuntapalvelua. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.