Schwarzenegger-skandaalin vuotaja paljastui: Oma vaimo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kehonrakentaja ja näyttelijä Arnold Schwarzenegger joutui viime viikolla suhdekurimukseen, kun julkisuuteen vuodettiin tieto uskottomuudesta ja aviottomasta lapsesta. Samalla supertähti ilmoitti 25 vuotta kestäneen avioliittonsa päättyneen.

Tähän saakka ei ole ollut tiedossa kenen toimesta skandaaliuutinen vuodettiin lehdistölle, mutta eilen TMZ-julkaisu sen paljasti. Julkaisun mukaan skandaalin takana oli Schwarzeneggerin vaimo Maria Shriver. Hänen kerrotaan suunnitelleen jopa tiedotustilaisuuden järjestämistä saatuaan kolmisen viikkoa sitten tietää miehensä aviottomasta lapsesta. Lopulta siitä luovuttiin ja vaimo ystävineen päätti vuotaa tiedon asiasta Los Angeles Times -lehdelle.

Aviottoman lapsen isyyttä varmistetaan parhaillaan DNA-testillä. Uskottomuuden, aviottoman lapsen ja tapauksesta syntyneen kohun myötä Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick Schwarzenegger vaihtoi äskettäin nimensä. Hän luopui isänsä maineikkaasta sukunimestä ja otti äitinsä Shriver-sukunimen. Hän ilmoitti ratkaisustaan Twitter-blogissaan.