Victoria Beckham bongasi Jennifer Lopezin: ”Jos katse voisi tappaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt näyttävän paluun musiikkimarkkinoille perheen perustamisen ja siitä johtuneen vuosien tauon jälkeen. Nyt hänet on ikuistettu Hollywoodissa.

Jennifer Lopez oli mukana kun American Idol -formaatin isä Simon Fuller sai oman tähtensä Hollywoodin keskustan Walk Of Famelle. Paikalle sattui myös Victoria Beckham, jonka katse oli kaikkea muuta kuin ystävällinen. Hän nimitäin tuijotti pahaa-aavistamatonta Jenniferiä harvinaisen tuimasti.

Jenniferin paluulevy Love tyrmättiin jo kertaalleen, kun latinotähti sai taannoin potkut levy-yhtiöstään. Nyt vuorossa on toinen yritys, joka on onnistunut hyvin, sillä Lambadaa lainaava hittibiisi On The Floor on soinut discoissa hyvin. Jenniferin uusi albumi Love on viimein julkaisuvaiheessa, ja sen kannessa JLo poseeraa avoimessa paidassa ilman rintaliivejä massiivisen korukattauksen kera.