Katsojat vaativat MTV:n realitysarjan lopettamista – jo ensimmäinen jakso oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Taannoin saman formaatin perusteella käynnistettiin Britanniassa oma versionsa The Geordie Shore.

Kohutun realitysarjan brittiversiossa meno on ollut yhtä alatyylistä kuin esikuvassa, ja se on ollut monille katsojille liikaa. Newcastlessä kuvattavasta sarjasta odotettiin etukäteen valtavaa hittiä, mutta odotukset eivät ole täyttyneet. Nyt ensimmäinen jakso on esitetty televisiossa, ja katsojat nousivat välittömästi barrikadeille sitä vastustamaan. Erityisesti Newcastlen asukkaat ovat suivaantuneet siitä, että sarjan tähdet nolaavat koko kaupungin.

Tiistaina esitetyssä kauden avausjaksossa sarjan nuoret tähdet juopottelivat, pettivät kumppaneitaan, strippasivat ja oksentelivat. Sarjaa vastustavaan R.I.P Geordie Pride -nimiseen Facebook-ryhmään on liittynyt jo yli 25.000 ihmistä. Lisäksi The Sun -lehden mukaan yli 4.000 ihmistä on allekirjoittanut adressin ohjelman lopettamiseksi. Ohjelmaa seurasi 330.000 katsojaa.