Huimasti laihtunut Kendra Wilkinson: ”Minä masturboin paljon”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson on ollut kevään aikana runsaasti otsikoissa osallistuttuaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun jenkkiversioon. Jalkapallotähti Hank Baskettin kanssa naimisissa oleva neitokainen hämmästytti taannoin faninsa lesbovideolla, joka vuoti yllättäen julkisuuteen.

Vielä vuosi sitten Kendralla oli mallinmittoihin verrattuna jonkin verran ylimääräistä painolastia vartalossaan, mutta Tanssii tähtien kanssa -osallistuminen ja sen jälkeen jatkunut laihdutus ovat nyt tuottaneet tulosta. Tuoreessa Life & Style -lehdessä kaunotar julistaa nimittäin olevansa jälleen kokoa nolla. Lisäksi hän huomauttaa laihtuvansa edelleen.

Taannoin Kendra kertoi naistenlehden haastattelussa avoimesti kotiäitinä olostaan. Erityisen vapaasti hän kertoi masturbointitavoistaan.

– Neuvoni tuoreille äideille on terveen järjen käyttäminen. Ruumis kyllä kertoo mitä se haluaa. Minä masturboin paljon! En halua vain yhtä orgasmia, vaan monta. Elän paheeni kanssa joka päivä ja masturboin ehkä hieman liiankin paljon, Kendra Wilkinson kertoi Betty Confidential -lehdelle.

25-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.