Kimin paljaat rinnat luvattomasti levyn kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on tehnyt harvinaisen menestyksekkään uran viihdemaailmassa, mutta viime aikoina hän on pysytellyt poissa kohuotsikoista ja keskittynyt seurusteluun. Nyt Kim on kuitenkin suivaantunut nakukuvansa luvattomasta käytöstä.

Julkkismiljonääri tunnisti Terrace Martin & Devi Devin levynkannessa omat rintansa kuvassa, joka oli lainattu luvattomasti taannoisesta W Magazine -lehden jutusta. Kim usutti välittömästi lakimiehensä levyn julkaisijan kimppuun. Sittemmin levynkanteen on Kimin tilalle vaihdettu toisen naisen nakukuva, TMZ uutisoi.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kuvattiin tällä kuussa ilakoimassa vesileikkien parissa Meksikossa. Kim ei yrittänyt peitellä valtavaa takapuoltaan, vaan oli verhonnut sen rohkeasti ainoastaan bikineihin. Kuvien perusteella Kim olisi hyvinkin voinut jo toteuttaa taannoisen uhkauksensa ottaa silikonitäytettä takapuoleensa.

Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan. Taannoin Kim kommentoi ulkonäköpaineitaan julkisuudessa. Hän kommentoi lehdistä lukemiaan perättömiä huhuja ja myöntää, että ei itsekään pidä ihailtua vartaloaan täydellisenä.

– Totta kai kamppailen joskus epävarmuuden kanssa. Rakastan syömistä, vaikka toivoisin että en rakastaisi. Pidän erityisesti herkuista. Voin myös myöntää sen, että reiteni hyllyvät ja että minulla on selluliittiä. Itsevarmuuteni kuitenkin paranee kun vietän aikaa kuntosalilla, Kim Kardashian kertoi Self-lehdelle.