Kristin Cavallari pudotti kylpytakkinsa – kuvaajat innostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Taannoin poikaystävänsä kanssa kihlautunut Kristin on nyt kuvattu nauttimassa aurinkoisesta päivästä kuvausten merkeissä Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Kristin poseerasi kameroille kylpytakki yllään. Pian kylpytakki putosi paljastaen alta violetit bikinit. Esittelyssä oli samalla myös tuore kihlasormus.

23-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.