Jessica Wrightin bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. The Only Way Is Essex -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan huvijahdilla.

Suositun televisiosarjan kuvaukset päättyivät pari viikkoa sitten, joten suurin osa tähdistä suuntasi heti lomalle. Parhaillaan osa heistä lomailee yhdessä Marbellassa. Siellä ovat rentoutumassa Lucy Mecklenburgh, Lydia Bright ja Jessica Wright. Ensinmainittu on 19-vuotias tumma kaunotar, jonka upea bikinivartalo aiheutti välittömästi liikehdintää miesten keskuudessa.

Lydia ja Jessica pitivät Lucylle seuraa. Jessica Wright hankki äskettäin uudet 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan maaten. Jessican aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa.

25-vuotias Jessica Wright tunnetaan kotimaassaan erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.