Maailmanlopulle nauretaan nyt mainoskampanjalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset erityisesti Yhdysvalloissa elivät viime viikon kirjaimellisesti kuin viimeistä päivää, koska amerikkalainen radioevankelista Harold Camping ennusti ihmiskunnan tuhoutuvan lauantaina 21. toukokuuta. Maailmanloppua ei sitten tullutkaan, mutta tapaus näkyy edelleen katukuvassa.

Maailmanloppua mainostettiin näkyvästi monenlaisilla kampanjoilla, mutta nyt vuoroon on päässyt taho, joka esittää asiasta eräänlaista antimainontaa. Yhdysvalloissa Greensboron kaupungissa on nimittäin paljastettu valtava mainostaulu, jossa nauretaan maailmanlopun ennustuksille.

Mainoksessa lukee ”Se oli epämiellyttävää” ja viitataan Raamattuun lauseella ”Kukaan ei tiedä päivää eikä tuntia…” Mainoksen taustalla on Reddit.com-verkkopalvelussa tehty lupaus vastata Campingin kampanjaan. Kyseisen ehdotuksen teki nimimerkki xtcg123 ja ketjuun tuli yli 1.500 viestiä.