Räppärin vaimon jättirinnat eivät mahtuneet toppiin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Neitokaisen kuvia on tosin viime aikoina poistettu eri verkkopalveluista liian paljastavina, minkä johdosta rohkeimmat kuvat ovat jääneet historiaan.

Torstaisin uhkea julkkisnainen viettää tangatorstaita, eli hän julkaisee viikoittain kuvan takapuolestaan tangoissa. Nyt Coco on lanseerannut tangatorstain lisäksi myös tissitiistain, ja kuluvan viikon kuvassa hänen muotonsa eivät olleet millään mahtua topin sisään.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat