Courtney Love: ”Kurt Cobainilla oli hiton iso vehje”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Nyt kohurokkari on paljastanut edesmenneestä supertähdestä intiimejä asioita. Häneltä kysyttiin lehtihaastattelussa mielipidettä siihen, että Brad Pitt esittäisi Kurt Cobainia tulevassa elämäkertaelokuvassa. Love ei ollut kovin innostunut ajatuksesta, mutta päätyi kehumaan miehensä miehistä varustusta.

– Kurt oli näyttävämpi ja komeampi kuin Brad Pitt. Hän oli johtaja ja hän oli voimakas. Itse asiassa hänellä oli hiton iso vehje, jos tosiaan haluatte tietää, Courtney Love tokaisi GQ-lehden haastattelussa.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Rokkari lainasi korvakorut, rannerenkaan ja kaulaketjun, mutta palautti vain rannerenkaan. Muut Love väitti kadottaneensa. Koruyhtiön mukaan lainaaja on vastuussa koruista. Oikeudenkäynti ei ole vielä alkanut.