Pippa Middletonin mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hettuatar Catherinen, eli Kate Middletonin, pikkusisko Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton nousi kertaheitolla superjulkkikseksi isosiskonsa häissä. Viime viikolla tumma kaunotar sai uuden työpaikan, josta hänen poikaystävänsä ei välttämättä ole kovin mielissään. Työnantaja on nimittäin Pippan ex-poikaystävä.

Nyt Kate Middletonin pikkusisko on ikuistettu paparazzikuviin hänen noustessaan autoon. Hän oli pukeutunut vihreään mekkoon, joka tuli vahingossa vilauttaneeksi myös alushousuja kaunottaren nostaessa jalkaansa. Mitään varsinaisesti intiimiä kuvissa ei näy, mutta nykyisin Pippan tulee olla tarkkana vilautusten suhteen.

Taannoin 27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Samoihin aikoihin Katen James-veljen alastonkuvat vuotivat samalla tavalla nolosti julkisuuteen. Kuvien vuotamisesta suivaantunut perhe yritti saada kuvat pois julkisuudesta.