X Factor sekasorrossa – Cheryl Cole sai potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta tunnetuin hän on nykyisin X Factor -ohjelman tähtenä.

Alkuvuodesta väännettiin pitkään peistä siitä pääseekö Cheryl Cole lainkaan mukaan X Factor -ohjelman amerikkalaisen version tuomaristoon. Sama touhu on jatkunut tähän päivään saakka, sillä pari viikkoa sitten hänen vahvistettiin olevan tuomaristossa, mutta tänään TMZ uutisoi Cherylin saaneen potkut.

Lehden mukaan brittikaunottaren tilalle on nyt kiinnitetty Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmona tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger. Julkaisun mukaan syynä potkuihin olivat huono henkilökemia Paula Abdulin kanssa ja voimakas brittikorostus, josta amerikkalaisten on vaikea saada selvää. Cherylin uskotaan nyt muuttavan takaisin Britanniaan ja palaavan sikäläiseen X Factor -ohjelmaan.

Eilen kerroimme, että X Factorin tuotantoyhtiöllä oli Colelle merkillinen pyyntö. Se nimittäin pyysi Cheryliä jättämään tämän tanssijapoikaystävä Derek Houghin, jotta Cole voisi saada itselleen paremman imagon, Daily Mirror uutisoi. Televisiopomojen mielestä Hollywoodin valloittaminen onnistuisi paremmin sinkkutyttönä.