David Beckham otti fanin kiinni pelikentällä – yleisö villiintyi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallo-otteluissa nähdään silloin tällöin kentälle päässeitä futisfaneja, joiden perässä järjestysmiehet kirmaavat. Nyt jalkapallotähti David Beckham on ollut mukana hyväntekeväisyysottelussa, jossa yli-innokas fani pääsi yllättäen livahvamaan kentälle.

David Beckham huomasi, että fani juoksi suoraan häntä kohti. Superjulkkis odotti kaikessa rauhassa ja nappasi miehestä lopulta kopin keskellä pelikenttää yleisön osoittaessa suosiotaan. Muutamassa sekunnissa paikalle ehtivät myös järjestysmiehet, jotka veivät miehen mukanaan.

Maailmalta löytyy muutamia viihdelehtiä, jotka julkaisevat tasaisin väliajoin perättömiä juttuja. Äskettäin englantilainen jalkapallotähti David Beckham hävisi Yhdysvalloissa jutun amerikkalaista In Touch -viihdelehteä vastaan. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan 170.000 dollaria lehden oikeudenkäyntikuluja.

Kyse oli artikkelista, jossa bosnialaissyntyinen prostituoitu Irma Nici väitti harrastaneensa seksiä Beckhamin kanssa New Yorkissa ja Lontoossa. Juttu ei pitänyt paikkaansa, sillä futistähti todisti olleensa aivan muualla väitettyjen tekojen aikaan. Oikeuden mukaan lehti ei kuitenkaan ollut julkaisemistaan väitteistä vastuussa, vaan lehti käytti sananvapautta. The Sun -lehdne mukaan Beckham tulee valittamaan tuomiosta.