Tältä näyttää laiskiaisten orpokodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on viime päivinä ihasteltu useammankin videon voimin laiskiaisia, joita on kuvattu jonkin verran myös maassa esimerkiksi ylittämässä vaarallisia maanteitä Etelä-Amerikassa. Suurimman osa ajastaan laiskiaiset viettävät kuitenkin puissa.

Nyt nettikatsojat pääsevät ihastelemaan laiskiaisten orpokotia, jossa söpöt karvaiset otukset näyttävät nauttivan palvelusta täysin rinnoin – siis silloin harvoin kun ovat hereillä. Videon hellyttävintä antia ovat ruoasta pyyhkeen alla taistelevat pienokaiset.

Eräs amerikkalaisissa viihdelehdissä äskettäin noteeratuista arkistovideoista on todennäköisesti suomalainen, sillä kuvaajan kuullaan toteavan selvällä Suomen kielellä ”laiskiainen”. Muuten videolla puhutaan englantia ja tutustutaan hellyttävään laiskiaispoikaseen, joka majailee viidakon alkuperäisasukkaiden hökkelissä.