Hittilääke Priligy estää ennenaikaisen siemensyöksyn – lääke myytiin jo loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksielämää piristämään on jo vuosia ollut tarjolla erilaisia potenssilääkkeitä, mutta kolikon toinen puoli oli pitkään hoitamatta. Monet ovat nimittäin kärsineet ennenaikaisista siemensyöksyistä, mutta sittemmin heillekin saatiin apua.

Maailman ensimmäinen ennenaikaista siemensyöksyä ehkäisevä reseptilääke Priligy on ollut monissa maissa – kuten Suomessa – myynnissä jo jonkin aikaa. Maaliskuussa se tuli kuitenkin markkinoille myös Singaporessa. Tuote sai välittömästi valtavan suuren suosion, ja se ehdittiin jo kertaalleen myydä loppuun apteekeista, The Straits Times uutisoi.

Johnson & Johnsonin tytäryhtiö Janssenin tiedottajan mukaan lääkkeen ensimmäisen erän laskettiin riittävän tyydyttämään suurenkin kysynnän kolmeksi kuukaudeksi, mutta erä suorastaan revittiin apteekkien hyllyiltä. Tarkkoja myyntimääriä ei ole kuitenkaan julkistettu. Nyt tuotetta on kuitenkin saatu lisää ja kauppa käy kuumana. Priligyä otetaan yksi tabletti noin kolme tuntia ennen sänkyhommia ja se vaikuttaa alentamalla siemensyöksyä ohjaavan serotoniinin määrää. Kolmen tabletin pakkaus maksaa Singaporessa 140 euroa, eli halpaa puuhaa se ei ole.