Amy Childsin mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähtenä. Nyt hänet on bongattu lomatunnelmissa.

Sarjan kuvaukset päättyivät keskiviikkona, joten suurin osa tähdistä suuntasi heti lomalle. Yhdessä sarjan muiden tähtien kanssa Espanjassa lomaileva Amy Childs kuvattiin eilen ostoksilla Marbellan keskustassa. Hän oli valinnut ylleen näytävän asun, joka oli kuitenkin hieman liiankin pieni. Se nimittäin paljasti kävellessä hänen pakaransa. Esimerkiksi Barcelonassa samasta mekosta olisi voinut rapsahtaa 250 euron sakot.

20-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.