Cheryl Colen ura lopullisesti ohi? Katso uran rohkeimmat poseeraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Girls Aloud -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut Cheryl Cole on valittu useaan otteeseen maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi, mutta tunnetuin hän oli X Factor -ohjelman tähtenä. Nimenomaan oli, sillä Cheryl sai tällä viikolla potkut ohjelman amerikkalaisversiosta ja ilmoitti ettei halua enää palata ohjelman brittiversioon.

Cherylin musiikkiura ei ottanut oikein tuulta alleen, koska kovin suuria hittejä ei hänen ensimmäiseltä soololevyltään saatu. Tällä hetkellä supertähden tähti on siis rajussa laskussa, ja pahimmassa tapauksessa ura alkaa olla hiljalleen jo ohi. Urallaan kaunotar ehti kuitenkin poseerata lukuisissa näyttävissä kuvissa, joista parhaat on nyt koottu tähän kuvagalleriaan.

Cheryl Colen tilalle X Factorin amerikkalaisversioon kiinnitettiin Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmona tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger. Lehtitietojen mukaan syynä potkuihin olivat huono henkilökemia Paula Abdulin kanssa ja voimakas brittikorostus, josta amerikkalaisten on vaikea saada selvää. Pari päivää ennen potkuja paljastui, että tuotantoyhtiö oli pyytänyt Cheryliä jättämään tanssijapoikaystävänsä Derek Houghin, jotta tämä saisi paremman imagon.