Denise Richardsilla on parikymppisen bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa. Taannoin hän tapaili hetken aikaa Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä. Seurustelu päättyi kuitenkin lyhyeen.

Viime viikkoina entinen Bond-tyttö ja kahden lapsen äiti on nähty muutamissa paparazzikuvissa nauttimassa vapaa-ajastaan bikineissä. Tuoreimpien kuvien perusteella voidaan kiistatta todeta, että hänen vartalonsa on säilynyt uskomattoman hyvässä kunnossa. Denisen vartalo menisi nimittäin koska tahansa parikymppisestä mallikaunottaresta.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 39-vuotias Denise erosi Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.