Jeff Conaway elokuvatähti kuoli – perhe sammutti hengityskoneen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen vuoden aikana viihdemaailma on menettänyt lukuisia tunnettuja tähtiä. Nyt suru-uutisen ovat saaneet todellisiin klassikkoelokuviin lukeutuvan Grease-elokuvan miljoonat fanit. Elokuva tähti Jeff Conaway on nimittäin menehtynyt.

Vuoden 1978 hittielokuvassa näytellyt Jeff Conaway kuoli eilen 60-vuotiaana, kun hengityskone sammutettiin perheen päätöksellä sairaalassa. Hänet löydettiin tajuttomana kotoaan kaksi viikkoa sitten ja kiidätettiin sairaalahoitoon. Koomaan vajonnut Conaway ei tullut enää tajuihinsa ennen kuolemaansa.

Grease-elokuvan tähdistä Jeff Conaway menehtyi nyt ensimmäisenä. Hänet muistetaan erityisesti Grease-elokuvan roolistaan, mutta mies ehti urallaan näytellä myös lukuisissa muissa tuotannoissa. Televisiosarjoista tunnetuin on komediasarja Taxi, jossa hän näytteli Bobby Wheelerin roolia. Uransa loppuvaiheessa Conaway joutui päihdekierteeseen jäätyään koukkuun kipulääkkeisiin ja alkoholiin.