Kendall Kardashianilla ehkäisypillerit – isä raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on noussut viihdemaailman todelliseksi tähdeksi, vaikka alunperin hän tuli tunnetuksi muhkeasta pepustaan ja kotipornovideostaan. Sittemmin hänen vanavedessään myös neljä siskoa ovat nousseet viihdelehtien tähdiksi.

Kardashianin perheen nuorimmat sisarukset Kylie ja Kendall Jenner poseerasivat äskettäin OK!-lehdessä, ja sittemmin malliura on jatkunut. 15-vuotias Kendall Jenner on poseerannut jo monissa mallikuvissa, ja perheen realityohjelman uudella tuotantokaudella hän saa aikaisempaa suuremman roolin. Hän tähdittää myös sarjan tuoretta mainosta.

Televisiossa esitetyssä Keeping Up with the Kardashians -ohjelman uuden kauden trailerissa nähdään kuinka perheen isä Bruce Jenner saa tietää, että hänen 15-vuotias tyttärensä käyttää jo ehkäisypillereitä. Hän saa raivonpuuskan televisiokameroiden kuvatessa tilanteen. Kim Kardashian vahvisti tiedot, mutta perheen äiti ei suostunut kommentoimaan asiaa lainkaan. Kausi alkaa Yhdysvalloissa 12. kesäkuuta.

Wilhelmina Models -mallitoimistolle työskentelevä Kendall Jenner aiheutti taannoin kohua poseeraamalla bikinikuvissa, mutta sittemmin hän on pitänyt hieman enemmän vaatteita yllään. Isosisko Kim Kardashian on ylpeä pikkusiskoistaan. Kaunotar kehuu heitä blogissaan, kertoo jännittäneensä pikkusiskoistaan kertovaa artikkelia ja julistaa samalla olevansa uskomattoman ylpeä söpöistä ja suloisista kuvista, jotka OK!-lehti taannoin julkaisi.