Maailman cooleimmat puumajat esiteltiin – tällainen kotipihalle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pikkupojat, ja miksei vähän vanhemmatkin, suunnittelevat parhaillaan rakentavansa kesällä itselleen oman puumajan. Yleensä ne ovat varsin askeettisia asumuksia, mutta maailmalta löytyy hieman toisenlaisiakin majoja.

Nyt amerikkalainen blogi on koonnut yhteen näyttävän kattauksen esimerkkejä toisesta ääripäästä, jossa puumajoista löytyy niin glamouria ja arkkitehtuuria kuin elektroniikkaa ja tyyliäkin. Edellä mainitut seikat tarkoittavat kuitenkin sitä, että nämä puumajat eivät synnyt aivan käden käänteessä ja pikkurahalla. Katso kuvat tästä.

Maailmalta löytyy nimittäin jonkin verran myös ”puumajoja”, joiden rakentamisessa ei ole rahaa säästelty. Puussa olevista asumuksista löytyy nimittäin niin kivilattioita ja design-huonekaluja kuin taulutelevisioita ja lasiseiniäkin. Ihan joka kodin pihakoivuun sellaisia kannattaa tuskin edes harkita.