Cocon takamus toimii drinkkitelineenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Hän julkaisee viikoittain rohkeita kuviaan verkossa ja on joutunut usein myös sensuurin kouriin.

Tällä kertaa vuorossa on ollut valokuva, josta käy hyvin selville Cocon valtavan takamuksen mittasuhteet. Hän on nimittäin itse osoittanut peppunsa toimivan tarvittaessa myös drinkkitelineenä, sillä oluttölkki pysyy sen päällä vaivatta myös neitokaisen kyykistäessä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.